Voor ongelofelijk veel mensen geldt vandaag de dag dat ze moeite ondervinden met slapen. Verschillende oorzaken kunnen daarvan aan de basis liggen. Onderzoeken die door de jaren heen zijn uitgevoerd hebben evenwel aan het daglicht gebracht dat een gebrek aan slaapcomfort een belangrijke veroorzaker is van een slechte nachtrust. Dat is natuurlijk erg vervelend. Hetgeen je in dat geval kan doen is uitkijken naar een nieuw bed om gebruik van te maken. Neem nu bijvoorbeeld de Swissflex bedden. Deze bedden staan er om bekend ongelofelijk kwalitatief te zijn en bieden je bovendien ook een groot aantal bijzondere eigenschappen. Wil je hier graag meer over te weten komen? Dan moet je, je zeker even verdiepen in de hieronder terug te vinden informatie.

Wat zijn de voordelen van Swissflex bedden?

Laat ons in eerste instantie maar even kijken naar de voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van Swissflex bedden. Voor heel wat mensen geldt tegenwoordig nog altijd dat ze er eigenlijk vanuit gaan dat alle verschillende bedden die op de markt zijn terug te vinden min of meer hetzelfde comfort weten te bieden. Dat is absoluut niet juist, integendeel. Neem nu bijvoorbeeld het merk Swissflex. Wanneer je er uiteindelijk voor zal kiezen om een bed van dit merk te kopen zal je daarbij kunnen rekenen op de volgende, interessante voordelen:

  1. Het bed wordt grotendeels met de hand gemaakt;
  2. Er wordt een checklist toegepast bestaande uit zomaar even 70 verschillende punten;
  3. Swissflex bedden maken gebruik van ongelofelijk kwalitatieve stoffen;
  4. De Swissflex Bridge-technologie garandeert een ergonomisch perfecte houding;
  5. Je bent steeds verzekerd van een uitmuntende ventilatie voor jouw bed;

Bovenstaande vijf voordelen maken meteen duidelijk dat ervoor kiezen om een bed van Swissflex aan te schaffen een zeer belangrijke meerwaarde met zich mee kan brengen ten opzichte van andere, standaard bedden die op de markt zijn terug te vinden. We staan hier vaak niet bij stil, maar dergelijke merken slagen er veel beter in om tegemoet te komen aan jouw wensen op vlak van slaapcomfort. Het mag dan ook nu reeds duidelijk zijn dat met name de Swissflex bedden echt een zeer grote meerwaarde weten te bieden in vergelijking met de standaard bedden die je op de markt aan kan treffen.

​​​​​​​Geniet van de voordelen van een Geltex-inside matras

Wie Swissflex zegt denkt uiteraard ook meteen aan het revolutionaire Geltex materiaal. Het gaat hierbij om een materiaal dat hoogelastische gel op zeer efficiënte wijze weet te combineren met zeer ademend schuim. Deze combinatie zorgt ervoor dat je altijd bent verzekerd van een optimaal slaapcomfort. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat we tegenwoordig kunnen vaststellen dat Geltex-matrassen steeds vaker als vervanging worden gebruikt voor latexmatrassen. De matras past zich door middel van de gepatenteerde Geltex inside-technologie uitstekend aan, aan elke beweging die door het lichaam wordt gemaakt. Bovendien zorgt ze tegelijkertijd voor zowel een ondersteunende als een ontlastende werking. Tot slot zal je ook kunnen vaststellen dat dit type van matras er in slaagt om aanzienlijk beter te ventileren in vergelijking met een matras met latex of koudschuim. Al deze verschillende eigenschappen zorgen ervoor dat Swissflex bedden eigenlijk voor iedereen te overwegen zijn! Laat je adviseren door een echte slaapadviseur van Bröring.