Er is een steeds meer groeiende interesse naar de dingen die we niet kunnen verklaren. Daarnaast kijkt men ook kritischer naar zichzelf, wat er bereikt is en waar men nog van droomt. Door die samenwerking van interesse en reflectie zien we een stijgende lijn als het gaat om nieuwsgierigheid naar spiritualiteit en speciale gaven. Mensen reiken met vragen vaker naar iemand als een medium. Wat je kan verwachten van zo’n gesprek en waarvoor je zo’n gesprek aan kan gaan, vertel ik je in deze blog. Lees je mee?

Goed voorbereid

Voor je ook maar iets gaat plannen, is het belangrijk om onderzoekt te doen naar een betrouwbaar medium. Zoals je je kan voorstellen in een vak waar niks zeker ligt en wat niet op wetenschap gebaseerd is, zijn er nogal wat charlatans die er een makkelijk centje uit willen slaan. Zonde voor de mensen met échte gaven die ook écht wat te bieden hebben. Op de website van Paravisie staan verschillende mediums en paragnosten, je hebt keus en je kan aanvoelen bij wie je je prettig voelt alvorens je een gesprek begint, je bent niet aan de eerste de beste aangewezen.

Welke richting ga je op?

Vroeger werd er altijd aan het hiernamaals gedacht als het om contact met een medium ging. Dit is tegenwoordig niet meer zo al kan daar zeker ook voor bij hen terecht. Je kan voor allerlei verschillende redenen naar een medium gaan. Steeds vaker gaat men daar heen om vragen te stellen over de toekomst. Zijn er dingen die een medium oppikt als het onderwerp ligt bij werk of relaties? Dit kan zeer zeker. Twijfel je over iets? Bespreek dit dan. Een medium kan je vertellen welke kant je op moet gaan, aan de hand van wat hij of zij voelt. Zo kan je bepaalde angsten of twijfels laten rusten en knopen doorhakken als het om keuzes gaat.

Hoe is het met je lichaam?

Voor een vraag aan een overledene, een afscheid of voor een beeld van de toekomst kan je dus bij een oprechte medium terecht. Maar dat niet alleen. Een medium kan ook invoelen hoe het gesteld is met je lichaam. Zijn er ondefinieerbare pijntjes of kwalen? Misschien kan een medium de vinger op de zere plek leggen (letterlijk). Formuleer je hoofdvragen altijd voor het gesprek en kijk voor je een medium kiest, wat zijn of haar specialiteiten zijn. Zo verzeker je jezelf van een prettig en bevredigend gesprek.