verNa lang sparen had ik deze zomer eindelijk een nieuwe telefoon gekocht. Ik was er ontzettend blij mee. Trots liet ik aan iedereen zien hoe mooi hij was en wat hij kon. In augustus gingen we wandelen met de familie. Omdat mijn nieuwe telefoon zo’n goede camera had was ik vrolijk foto’s van iedereen aan het maken. Door de zomerse inval van het zonlicht resulteerde dit in mooie foto’s. Omdat ik mij steeds achter de telefoon bevond, was het nadeel wel dat ik zelf niet op de foto’s stond.

Zomerse familiefoto

Gelukkig vonden we een mooi plekje bij een open weiland. We hadden bedacht om daar een familiefoto te maken. Hiervoor hadden we iets slims bedacht. We hadden een rugzak op de picknicktafel gezet. Hier kon mijn telefoon tegen aanleunen. Door de zelftimer functie had ik genoeg tijd om naar de familie terug te lopen. Na een aantal keer een piep geluidje te horen wisten we dat de foto was gemaakt. Ik liep terug om te kijken of deze goed was gelukt.

Maar helaas, mijn twee neefjes keken net de andere kant op. Nog een keer. Deze keer kletste mijn oom erdoorheen. Bij de derde poging werd ik al een beetje geïrriteerd, dus was ik een beetje gehaast bezig. Hierdoor viel mijn telefoon van de picknick tafel af. Zo op het gras. Helaas lag daar een kiezelsteen. Dit maakte een grote barst in het scherm van mijn nieuwe telefoon. Zo vervelend, wat baalde ik erg zeg.

Scherm laten repareren

Na afloop van de wandeling ging ik een beetje getreurd naar huis. Ik was zo trots op mijn mooie telefoon, dat ik het jammer vond dat er nu een grote barst in zat. Ik ben meteen gaan kijken waar ik dit kon laten repareren, het liefst zo snel mogelijk. Gelukkig vond ik er snel eentje bij mij in de buurt. Ik kon de volgende dag al terecht. Toen ik de volgende dag binnen liep werd ik vriendelijk begroet. Er stonden ook twee andere klanten in de winkel. De jongen achter de balie vroeg meteen of hij mij kon helpen. Achter hem zag ik dat zijn collega al druk bezig was met een andere telefoon te repareren. Ik vertelde hem dat ik een afspraak had. Hij keek even in de computer en wist meteen dat het een scherm reparatie was. Hij vroeg of ik hier al eens eerder was geweest. Dit was niet het geval. Dus legde hij kort even uit wat ze gingen doen. Het zou niet zo lang duren, dus ik ging de stad even in voor wat boodschappen. Bij terugkomst lag mijn telefoon klaar met weer een mooi scherm. Voor de zekerheid kocht ik er meteen even een hoesje bij. Dit zou mij niet nog een keer gebeuren.