Misschien ken je de film “The Sisterhood of the Traveling Pants” nog wel. De film ging over vier totaal verschillende vriendinnen die wel allemaal een en dezelfde jeans pasten. Het leuk wel of de broek zich vormden naar hun lichaam. Natuurlijk is dit maar een film en bestaat zulk soort kleding niet echt maar ik vond ooit een paar schoenen die hier wel ontzettend op leken. Het waren ballerina’s van het merk Tommy Hilfiger. Helaas heb ik deze schoenen al een aantal jaar niet meer maar voordat ik ze MOEST weggooien heb ik jarenlang mogen genieten van deze perfecte muiltjes! Het leuk wel alsof deze schoenen zich aanpaste aan mijn voeten. Ik heb nog nooit zulke fijne schoenen gehad.

Grote fan

Nou vind ik het merk Tommy Hilfiger sowieso al een heel fijn merk. Ze hebben ontzettend leuke kleding en schoenen én met een subtiel logo. Zeker het logo vind ik persoonlijk wel iets hebben. Voordat ik mijn perfecte schoenen had gekocht was ik al trotse eigenaar van een shirt en een vest. Nu ik er achteraf over na denk waren deze items ook gewoon van hele goede kwaliteit maar niet zoals mijn schoenen. Deze schoenen waren gewoon perfect!

De zoektocht

Voor mijn vakantie naar Spanje was ik dus op zoek naar een paar ballerina’s. De ballerina’s die ik daarvoor had gekocht kwamen volgens mij van de H&M, Scapino of een andere schoenenwinkel bij ons in de buurt. Deze schoenen gaven weinig steun en na een half dagje er op doorgebracht te hebben waren mijn voeten er wel een beetje klaar mee. Ik dacht het kwam door het soort schoen. Ballerina’s zijn natuurlijk relatief dun en ik dacht dat ik hier dus niet van mocht verwachten dat het ook daadwerkelijk comfort zou bieden. Tot ik bij een onbekende schoenenwinkeltje kwam. Ik liep wat langs de stellingen en mijn oog viel eigenlijk meteen op mijn zwarte pareltje. Ze waren behoorlijk prijzig voor mij toen die tijd (wat wil je ook anders met Tommy Hilfiger  haha) maar ik moest ze proberen. Op het moment dat ik ze aan deed voelde ik het eigenlijk al, dit waren ze! Ze zaten eigenlijk meteen perfect, hadden een zacht voetbed en de schoen sloot perfect aan om mijn voeten. Ik hoefde er geen twee keer over na te denken en legden mijn halve maandsalaris er graag voor neer.

Oneindig veel avonturen

De schoenen zijn mee geweest naar vakantie maar ik heb ze daarna denk ik nog 5 jaar gedragen. Ze waren echt perfect en k vond het ook erg jammer toen ze uiteindelijk wel een beetje op waren. Met pijn in mijn hart heb ik ze weggegooid en eigenlijk heb ik nooit meer zo’n fijn paar schoenen gevonden.