In hotelkamers heb je ze vast weleens gezien, die droombadkamers met prachtige verlichting. Sfeervol, romantisch, je waant jezelf in een sprookjesachtige omgeving waarbij de verlichting echt het verschil maakt. Badkamers waarvan je nooit voor mogelijk hield dat je die ooit in je eigen huis zou hebben. Toch is deze droomverlichting nu ook voor jou haalbaar om dit in je eigen huis te hebben! Want door de snelle ontwikkelingen op het gebied van LED verlichting zijn er nu schitterende, betaalbare oplossingen mogelijk.

LED verlichting

De afgelopen jaren is LED verlichting sterk in opkomst. Deze verlichting gebruikt veel minder energie dan bijvoorbeeld de gloeilamp of de spaarlamp, hiermee is het een zeer duurzame oplossing. LED verlichting zie je tegenwoordig in allerlei toepassingen terug. Naast de standaardverlichting is er ook LED verlichting in diverse kleuren te verkrijgen.

De badkamer als sfeerkamer

Binnen je woning is de badkamer een plek waar je tot rust wilt komen. Na een dag hard werken is het fijn om hier te vertoeven. Om even lekker onder een warme douche alle stress van je af te laten glijden of om juist even heerlijk onderuit in bad te liggen. De badkamer is in de loop ter tijd verandert van een praktische kamer naar een sfeerkamer. Een kamer waarin je ook jezelf terug wilt laten komen. Dit kan met een schilderij zijn, een foto of met een mooi kunstwerk. Een led spot kan prima gebruikt worden om deze objecten goed te belichten. Om deze letterlijk in de schijnwerpers te zetten. Je kunt de spots richten en dimmen waardoor je zelf bepaalt hoeveel licht je ze wilt geven.

Iedere dag een nieuwe badkamer

Het voordeel van een led spot is dat deze gemakkelijk te richten en te dimmen is. Hiermee kun je iedere dag een nieuw gezicht geven aan je badkamer. Zin in licht, of juist behoefte aan iets meer rust in de vorm van minder licht? Het kan allemaal met deze verlichting. Heb je net een nieuw kunstwerk gekocht voor in de badkamer en heb je zin om deze eens letterlijk goed in de schijnwerpers te zetten? Richt meerdere spotjes tegelijk op jouw nieuwe trots. Iedere dag een nieuwe badkamer!

Individueel en duurzaam

Een led spot is de ideale verlichting om jouw badkamer tot een droomplek te maken. Waarin jouw individuele wensen helemaal worden ingevuld. En je zelf dagelijks de verlichting aan kunt passen. Daarnaast is de led spot duurzaam waardoor je niet alleen aan jezelf denkt als je lekker in bad zit maar ook nog eens aan de toekomst!