Maak – Blog.nl

JOBE Zwemvest

Er is een ruim assortiment met betrekking tot het JOBE zwemvest. JOBE heeft zwemvesten in verschillende prijsklassen en in verschillende kwaliteiten. Dit sluit aan bij het doel van JOBE, ‘zoveel mogelijk mensen het water op krijgen’. Van baby’s tot volwassenen, voor elke leeftijdsgroep zijn er meerdere modellen JOBE zwemvesten verkrijgbaar. Naast zwemvesten heeft JOBE ook reddingsvesten. Het verschil hiertussen is dat een reddingsvest iemand op zijn rug draait en ervoor zorgt dat het hoofd altijd boven water blijft. Een zwemvest zorgt er alleen voor dat iemand blijft drijven. Zowel JOBE zwemvesten als JOBE reddingsvesten zijn verkrijgbaar in een boot package. De JOBE zwemvesten zijn gemaakt van neopreen of nylon.

 

JOBE Zwemvest Neopreen

Een neopreen JOBE zwemvest is duurder dan een zwemvest van nylon. Een neopreen zwemvest is soepeler en heeft een beter draagcomfort. Door het soepele materiaal zit een JOBE neopreen zwemvest erg lekker. Doordat een neopreen zwemvest meer bewegingsvrijheid heeft, is een neopreen zwemvest bij uitstek geschikt voor kinderen. Een ander voordeel van een JOBE zwemvest neopreen is dat het heel goed ademt. Een bijzonder type neopreen zwemvesten zijn de JOBE Competition vesten. Competition vesten bevatten bescherming, dit is ideaal tijdens het waterskiën of wakeboarden. Echter hebben Competition vesten geen CE keuring en zijn hierdoor onder andere niet toegestaan om te dragen tijdens het staand varen in een speedboot. Er is één JOBE zwemvest die zowel de beschermende eigenschappen van een Competition vest als de CE keuring heeft en dit is de JOBE Unify zwemvest. Door de combinatie van beide eigenschappen is de Unify een uniek JOBE Zwemvest.

 

JOBE Zwemvest Nylon

Een nylon zwemvest is een prijstechnisch interessant zwemvest. JOBE nylon zwemvesten zijn er in verschillende prijsklassen. Zo is het JOBE Dual zwemvest goedkoper dan het JOBE 4Buckle zwemvest. Dit komt onder andere door het verschil in schuim dat gebruikt wordt. Het schuim in de 4Buckle is veel zachter dan in het Dual JOBE zwemvest. Daarnaast heeft het 4Buckle zwemvest 4 verstelbare gespen en het Dual zwemvest heeft 2 verstelbare gespen. Hierdoor sluit de 4Buckle beter aan dan het Dual zwemvest. Er zijn ook nylon zwemvesten die geschikt zijn voor alle volwassenen tussen 40 en 100kg. Dit zijn de JOBE universele zwemvesten. Het grote voordeel is dat iedereen deze kan gebruiken, maar ze sluiten hierdoor minder nauwkeurig aan en de pasvorm is minder. Ook voor kinderen heeft JOBE een nylon zwemvest. Dit JOBE zwemvest is geschikt voor kinderen tussen de 30 en 40kg.

Mobiele versie afsluiten