Vlees goed klaarmaken blijkt toch altijd nog een enorme uitdaging. Zeker als dat op de BBQ moet gebeuren. Als je een BBQ workshop volgt leer je alle kneepjes van het vak. In dat geval is de kans klein dat je ooit nog een stukje vlees laat aanbranden. Of te rauw laat, of juist een schoenzool prepareert.

BBQ workshop goed voor ieder stukje vlees

Of je nou kip, rund, eend of hamburger wil klaarmaken; de BBQ workshop geeft je handvatten waarmee je ieder stukje vlees goed kunt bereiden. Welke marinade heb je waarvoor nodig? Hoe lang moet dat blijven staan? Wat moet de temperatuur van de BBQ zijn? Hoe lang laat ik het stuk vlees garen voor de perfecte malsheid? In de BBQ workshop krijg je antwoord op al deze vragen.

Voor ieder wat wils

Natuurlijk heeft niet iedereen de ambitie om masterchef te worden onder de BBQ-chefs. Toch kan een BBQ workshop ook nuttig zijn voor degenen die een ‘gewone’ keukenprins of -prinses wil zijn. Als je vlees goed klaar weet te maken op de BBQ, is de stap naar een normale keuken namelijk ook niet zo groot. De moeilijkheid zit ‘m in de BBQ op de juiste temperatuur te krijgen. Als je dat door hebt, is het slechts een kwestie van oefenen om het malste stukje vlees van Nederland – of zelfs Europa of de wereld – te creëren.

BBQ workshop vertalen naar je eigen keuken

Na de BBQ workshop kun je dus niet alleen op de BBQ maar ook in je eigen keuken een lekker stukje vlees bereiden. Met een grillpan, de juiste materialen en natuurlijk het lekkerste vlees, kun je ook binnen in je eigen keuken een fantastisch maaltje op tafel zetten. Nodig je vrienden en familie uit, ga achter het keukenblad (of de BBQ) staan, en geniet van al het lekkers!