Als baasje willen we natuurlijk de beste verzorging voor onze dier. Dit komt op allerlei verschillende soorten vlakken aan bod. Eukanuba is een merk wat je hierbij wil helpen. Het is een merk dat in 1969 al bezig was met ontwikkelen. Alle producten binnen hun assortiment ondergaan de benodigde kwaliteitscontrole om een goed product op de markt te brengen. Het bedrijf is dagelijks bezig met de natuur en alle omstandigheden daar omheen. Zo wordt hun fabriek opgewerkt door windturbine, wat het een planeetvriendelijk bedrijf maakt. De voeding in hun assortiment is samengesteld met hoogwaardige ingrediƫnten.

Producten van Eukanuba

Eukanuba heeft een breed assortiment aan voedingsproducten voor katten en honden. In de producten van Eukanuba zitten hoogwaardige dierlijke eiwitten, zoals kip en lam. Daarnaast heeft Eukanuba voor elke hond een geschikte voeding. Hun hondenvoer is onderverdeeld voor drie verschillende levensfases, namelijk voor puppies, volwassen en oudere honden. Deze drie levensfases zijn ook onderverdeeld in merken: Eukanuba Puppy, Eukanuba Adult en Eukanuba Senior. Naast de drie levensfases bieden ze ook voeding aan voor honden en katten met problemen. Denk aan huid en vachtproblemen, maag en darmproblemen, nierproblemen, urinewegproblemen, overgwicht of gewrichtsproblemen. Het is goed om te weten dat je hier rekening mee kan houden door speciale voeding.

Waarom voeding zo belangrijk is

Voor een mens is voeding belangrijk, en daarbij ook voor je huisdieren. Het is niet alleen van levensbelang, maar zorgt er ook voor dat je lichaam kan functioneren en kan blijven functioneren. Bij honden en katten zijn er nog meer redenen waarom voeding erg belangrijk is. Elke kat of hond kan anders reageren op bepaalde voedingsproducten. Ook het gebit van je huisdier reageert op voeding. Het is algemeen bekend dat het gebit van katten en honden gemaakt zijn voor vleesproducten en niet om plantenmaterie te verwerken. De producten van Eukanuba zijn dus geschikt voor het gebit van een kat of hond.

Persoonlijke voorkeur

Jij als baasje hebt natuurlijk de leiding over wat je jouw huisdier uiteindelijk wil geven als voeding. Op het internet vind je op elke website die over dierenvoeding gaat wel weer andere tips of aanraders. Uiteindelijk is het een kwestie van uitproberen en kijken wat jouw kat of hond het prettigst vindt. Daarbij is het goed om te weten dat een dierenwinkel je ook een heel eind kan helpen. Een dierenwinkel heeft een uitgebreid assortiment van voedingsproducten voor huisdieren en krijgen dus regelmatig recensies binnen van klanten. Op basis hiervan kan een medewerker uit een dierenwinkel je helpen bij het maken van een goede keuze.